Colleges over ethiek, esthetica, psychologie en religieus geloof - Wittgenstein, Ludwig, 1889-1951; Hubbeling, Hubertus G. (Hubertus Gezinus); Plantenga, Henriët (Meppel : Boom, 1979)
Deze colleges geven ons een beeld van Wittgensteins visies op ethiek, esthetica, psychologie en geloof. Achteraan in dit boekje persoonlijke kaartjes en kattenbelletjes tussen kunstenaar Dirk Martens en zijn geliefde Heleen.
Keywords: Philosophy