Stranded (En rade) - Huysmans, Joris-Karl, 1848-1907; King, Brendan (Cambs : Dedalus, 2010)
Jacques gaat op de vlucht voor schuldeisers, trekt zich samen met zijn zieke vrouw Louise terug in een kasteel op het platteland dat rondom hen in elkaar stort terwijl hij wacht op geld en nachtmerries hem plagen.