Woodcutters - Bernhard, Thomas, 1931-1989; McLintock, David, 1930-2003 (London : Faber & Faber, 1987)
Een groep mensen uit de betere middenklasse wacht na een toneelopvoering van Ibsen op de hoofdacteur, en vult ondertussen zijn tijd met praatjes en champagne ... en demonstreren zo de leegheid van hun bestaan, het opzetten van een façade zo eigen aan hun sociale klasse, ...