At home with the Marquis de Sade : a life - du Plessix Gray, Francine, 1930-2019 (Harmondsworth : Penguin Books, 1998)
Weinig aandacht is besteed aan de vrouwen in het leven van de Sade: zijn vrouw Renée-Pélagie de Sade, zijn schoonmoeder Madame de Montreuil, ... Francine du Plessix Gray brengt hier met dit boek verandering in: maak kennis met de vrouwen in het leven van de sade en het hedonisme van het toenmalige Frankrijk.
Keywords: Sade, -- marquis de, -- 1740-1814 -- Bibliography