From the other world : disembodied voices - Davies, Rodney (London : Robert Hale, 2000)
We botsen regelmatig op verhalen van mensen die stemmen horen: de ene hoort de stem van een overleden dierbare, de andere hoort een onbekende stem die hem/haar een opdracht geeft, een andere groep zegt tijdens een rechtszaak in de rechtbank "dat ze stemmen hoorden die hen opdroegen te doen wat ze gedaan hebben". Rodney Davies gaat in dit boek dieper in op dit fenomeen van stemmen die uit het niets opeens opdoemen.