The hidden reality : parallel universes and the deep laws of the cosmos - Greene, Brian, 1963- (New York : Vintage Books, 2011)
Greene gaat op zoek naar de grenzen van onze realiteit ... en vertelt ons over theorieën die stellen deze maar een onderdeel is van een reeks parallele realiteiten die naast ons bestaan.