De donkere kamer van Damokles - Hermans, Willem Frederik, 1921-1995 (Amsterdam : van Oorschot, 2008)
Misschien wel de meest verkochte en gelezen roman van Willem Frederik Hermans, een detective en oorlogsroman in één.