The letters of Samuel Beckett : volume 1 1929-1940 - Beckett, Samuel, 1906-1989; Fehsenfeld, Martha Dow; Overbeck, Lois More (Cambridge : Cambridge University Press, 2012)
Een heel gedetailleerd overzicht van alle brieven die Samuel Beckett in de periode 1929-1940 heeft geschreven.