Bormann : the man who manipulated Hitler - von Lang, Jochen, 1925-2003; Armstrong, Christa; Sibyll, Claus; White, Peter (London : Weidenfeld and Nicholson, 1973)
Jochen von Lang vertelt in dit boek het verhaal van Martin Bormann, de privésecretaris van Adolf Hitler die de Führer inderdaad kon manipuleren daar hij de agenda van Hitler bij hield en deze dus naar zijn eigen zin kon manipuleren. Albert Speer vertelt in zijn dagboeken uitgebreid over de ongelooflijke macht die Martin Bormann had dank zij zijn functie. Opmerking: bij één van de illustraties is iemand weg geknipt van een foto, een operatie die meteen twee foto's beschadigt.
Keywords: Bormann, Martin, -- 1900-1945.