De rijkaard - Simenon, Georges, 1903-1989; Prinsen, Benjo (Utrecht : AWB uitgevers, 1987)
Wanneer de rijke Victor Lecoin verliefd wordt op een manier die hij nog niet kent verandert zijn leven radicaal.