De verdwijning van meneer Monde - Simenon, Georges, 1903-1989; Mira, Peter (Utrecht : A. W. Bruna & Zoon, 1967)
Alles loopt op wieltjes voor meneer Monde, maar niets is wat het lijkt: opeens verdwijnt deze succesvolle fabriekseigenaar ... en niemand begrijpt waarom.