De medeplichtigen - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Karel Hendrik) (Utrecht : A. W. Bruna & Zoon, 1969)
Joseph Lambert gaat zich onder het rijden te buiten aan handtastelijkheden tegenover zijn secretaresse ... en veroorzaakt zo een ongeluk waarbij een groep kinderen om het leven komt ...