De begrafenis van meneer Bouvet - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Utrecht : A.W. Bruna & Zoon, 1961)
De oude meneer Bouvet valt dood tussen de boekenkraampjes aan de Seine. Over enkele dagen wordt hij begraven ... en ondertussen maken we in deze roman kennis met zijn leven.