De kant van Swann. 2. een liefde van Swann - Proust, Marcel, 1871-1922; Veenis-Pieters, M. E. (Amsterdam : De Bezige Bij, 1984)
Het liefdesverhaal van Odette en Swann waarbij Proust zich de vraag stelt: "Wat is liefde precies ???".
Keywords: Homoseksualiteit