The mysteries of Udolpho - Radcliffe, Anne Ward, 1764-1823; Dobrée, Bonamy, 1891-1974 (London : Oxford University press, 1980)
Dit boek maakt deel uit van de gekende gothic novels en werd geschreven in 1794.