Schöne Welt : verhalen - Deelder, Jules A., 1944-2019 (Amsterdam : De Bezige Bij, 1987)
Jules Deelder kenden we vooral als dichter, jazzliefhebber en jazzmuzikant, maar zoals het een auteur betaamt schreef hij natuurlijk wel af en toe proza. Een staaltje van zijn verhalen krijgen we te lezen in deze bundel.
1e dr.: 1982. - (BB literair)
Een aantal van deze verhalen verscheen eerder in "Proza". - Amsterdam : Boelen, 1976