The ice man : confessions of a mafia contract killer - Carlo, Philip, 1949-2010 (New York : St. Martin's Press, 2009)
Philip Carlo vertelt ons in deze paperback het verhaal van Richard Kuklinski, bijgenaamd The Ice Man, die naar eigen zeggen meer dan 200 mensen heeft vermoord als huurmoordenaar, een bewering waar sterk aan getwijfeld wordt. Kuklinski werd uiteindelijk veroordeeld tot twee maal levenslang.