Voorbij goed en kwaad : voorspel tot een filosofie van de toekomst - Nietzsche, Friedrich Wilhelm, 1844-1900; Beers, Paul, 1935-; Driessen, Hans, 1953-2017; Graftdijk, Thomas, 1949-1992 (Amsterdam : De Arbeiderspers, 2004)
Begrippen als objectiviteit en verantwoordelijkheid worden overboord gegooid in dit werk: alles wordt terug gebracht tot de "wil tot macht".
Schetsen van de Duitse filosoof (1844-1900) voor een nieuwe moraal, die een omkering van de christelijke waarden inhoudt.
1e dr. van deze uitg.: 1999. - Oorspr. Nederlandse uitg.: 1979. - (Synopsis).
Met lit. opg.
Keywords: Deugden; Ethiek