Het huis aan de overkant - Simenon, Georges, 1903-1989 (Utrecht : AWB, 1987)
Dominique Salès is jaloers op Antoinette Rouet, de getrouwde dame uit het appartement aan de overkant van de straat ... tot ze de enige getuige is van een drama en het leven in het huis aan de overkant een steeds belangrijkere rol gaat spelen in haar leven.