De schuldelozen - Simenon, Georges, 1903-1989 (Utrecht : A.W. Bruna & Zoon, 1972)
Georges Célerin is een heel eenvoudig en onopvallend man ... tot zijn vrouw een dodelijk ongeluk krijgt op een plaats waar ze niet hoort te zijn.