De put en andere verhalen - Onetti, Juan Carlos, 1909-1994; Steenmeijer, Maarten, 1954- (Amsterdam : Meulenhoff, 1983)
De mensen uit de verhalen van Onetti accepteren het opgelegde bestaan niet, maar hun rebellie is ook hun isolement dat al even zinloos blijkt als alle andere vormen van bestaan.