De rijkdom van het onvoltooide : een soort inleiding bij Robert Musil en De man zonder eigenschappen - Kruithof, Jacques, 1947-2008 (Amsterdam : Meulenhoff, 1988)
Dit werk kan je inderdaad zien als een inleiding bij de figuur Robert Musil en zijn gekende boek "De man zonder eigenschappen". Foto's tonen Robert Musil op jonge en oudere leeftijd en gebouwen en figuren die model stonden voor locaties en personen het boek "De man zonder eigenschappen".