Echoes of a haunting revisited : a house in the country - Miller, Clara M. (College Station : Virtual Bookworm, 2009)
Dit boek, in dagboekvorm, vertelt ons het verhaal van een familie die vier jaar lang last had van spoken in hun landhuis.