Better than both : the case for pessimism - Heinegg, Peter, 1942-2021 (Lanham, Md. : Hamilton Books, 2005)
Pessimisme, bekeken vanuit alle mogelijke invalshoeken: "Not a pretty picture" gaat over pessimisme en ouderdom, en "The filthiest nest" gaat over ecologisch pessimisme, maar dit is geen donker boek, want geloof het of niet maar de epiloog kreeg de titel "The joy of pessimism" mee!
Keywords: Dood; Leven; Pessimism; Pessimisme