Collected poems - Bernhard, Thomas, 1931-1989; Reidel, James (London : Seagull Books, 2017)
De Oostenrijkse auteur Thomas Bernhard geldt als één van de toonaangevende toneelauteurs van zijn tijd. Dit boek is gewijd aan zijn dichtwerk.