Exterminator! - Burroughs, William S., 1914-1997 (London : Penguin Books, 1973)
Een bundel typische kortverhalen van William S. Burroughs: een oude man steelt het gelaat van een jonge man om zo de ouderdom te overwinnen, een mandril is kandidaat voor het presidentschap, ...