Selected poems - Eliot, T. S. (Thomas Stearns), 1888-1965 (London : Faber & Faber, 1976)
Een selectie uit de gedichten van de grote dichter T. S. Eliot van wie we o.a. het gedicht "The waste land" en het toneelstuk "Murder in the cathedral" kennen.