The Orthodox church - Ware, Timothy (Kallistos), 1934- (London : Penguin Books, 1997)
Timothy Ware, benoemd tot bisschop Kallistos van Diokleia, legt in dit boek uit hoe de orthodoxe kerk precies werkt: hét standaardwerk voor wie de orthodoxe kerk wil leren kennen.