De tunnel - Sábato, Ernesto, 1911-2011; Klooster, Gerard; Koenders, Martine (Amsterdam : Meulenhoff, 1988)
De Argentijnse auteur Ernesto Sábato wordt wel eens vergeleken met Nobelprijswinnaar Jorge Luis Borges.