De rode ezel - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Utrecht : A. W. Bruna & zoon, 1969)
Nee, dit is geen roman uit de Maigret-reeks van Simenon: een zekere Jean Cholet speelt de hoofdrol in dit boek.