The 'Hitler myth' : image and reality in the Third Reich - Kershaw, Ian, 1943- (Oxford : Oxford University Press, 1987)
Wie ooit de Hitler-biografie van Ian Kershaw heeft gelezen weet dat deze auteur een autoriteit is wat betreft het Nazisme. Elk boek van Kershaw over dit onderwerp is en blijft de moeite waard om te lezen.