Red-hair medicine : Dutch-Japanese medical relations. - Vos, Frits, 1918-2000 (Amsterdam : Rodopi, 1991)
Fragment uit het gelijknamige boek, een werk van H. Beukers, A.M. Luyendijk-Elshout, M.E. van Opstall en F. Vos.