Shen Nung (God of Husbandary) : the pharmacist of 3494 B.C. (Los Angeles : Oriental Healing Arts Institute, 1977)
Speciaal nummer gewijd aan de geschiedenis van de Chinese geneeskunst.
In: Bulletin of the Oriental Healing Arts Institute of U.S.A.; 2(1977)6, pp. 3*4
Tweetalig Chinees/Engels