Documents and artifacts of vital historical importance to acupuntural medicine. - Chuang, Yu-min (Los Angeles : Oriental Healing Arts Institute of U.S.A., 1982)
Openingsartikel uit een speciaal nummer, gewijd aan de geschiedenis van de acupuntuur. Tweetalig Chinees/Engels. Bulletin of the Oriental Healing Arts Institute of U.S.A., Volume 7, Nr. 8, december 1982.