Congo : meer dan een kolonie - De Roo, Bas; Raats, Jonas; Knuts, Stijn; Pauli, Walter (Roeselare : Roularta Media Group, 2018)
Knack Historia analyseert het Belgische koloniale verleden, en grasduint in de rijke en eeuwenoude geschiedenis van Congo.