The circle of bliss : buddhist meditational art - Huntington, John C.; Bangdel, Dina; Thurman, Robert A. F. (Chicago : Columbus Museum of Art, 2003)
Catalogus van een tentoonstelling. Thema van de tentoonstelling: boeddhistische kunst die hulp moet geven bij de medidatie.