China Medical College 1989. - Chen, Li-Fu (Taichung : China Medical College, 1989)
Ter gelegenheid van het 31-jarig bestaan van het instituut stelt het China Medical College zichzelf voor in dit beknopte werkje. Komen aan bod: de geschiedenis van het college, de organisatie van de instelling, de leerprogramma's van het graduaat, onderzoek, ...