La "voie rationnelle" (Tao) de la médecine chinoise - Choain, Jean (Lille : Éd. S.L.E.L., 1957)
Een boek waarin we uitgebreid kennis maken met de Chinese geneeskunde. Het taoïsme en de acupunctuur komen bijvoorbeeld ter sprake in deze uitgave.