The illustrated medicinal plants of Taiwan - Chiu, Nien-yung; Chang, Kuang-hsiung (Tapei : SMC Publishing, 1992)
Engels/Chinees boek waarin we kennis maken met 250 planten die gebruikt worden in Taiwan. Mooi geïllustreerd.