An introduction to traditional medicine services in Bhutan. - Wangchuk, Dorji (Thimphu : Institute of Traditional Medicine Services, 2010)
Traditionele geneeskunde lijkt voor sommigen misschien iets uit een ver verleden, maar deze uitgave leert ons dat er in het Zuid-Aziatische land Bhutan wel degelijk centra bestaan die deze geneeskunde nog in praktijk brengen en dat deze geneeskunde zelfs academisch onderwezen wordt.