Chinese herb medecine & therapy - Hsu, Hong-Yen; Peacher, William G. (Los Angeles : Oriental Healing Arts Institute, 1982)
Een mooi gedocumenteerd boek waarbij je via de index bijvoorbeeld kan zoeken op ziektebeeld of waarbij je, bladerend door het werk, plant na plant aangereikt krijgt met zijn goede en slechte eigenschappen en de kwalen waar hij voor gebruikt wordt.