Acupuncture and moxibustion meridians and points - Choe, Yong Tae; I, Su ho (Seoul : Ko Moon Sa, 1975)
Als het ware een atlas van het menselijk lichaam, bij momenten heel algemeen, de voor- en achterkant, het volgende moment gedetailleerd: linker- of rechterarm, linker- of rechterbeen, hoofd, ... Een overzicht van de verschillende punten op al die verschillende lichaamsdelen en het probleem dat je aanpakt door op dit punt naalden te steken. Een handboek voor de acupunturist.
Keywords: Acupuncture Therapy; Acupuncture; Moxibustion