La médecine chinoise par les plantes - Wong, Ming, 1926-1989 ([Paris] : Tchou, 1976)
Mooi boek waarin we uitvoerig kennis maken met de traditionele Chinese geneeskunde: geschiedenis, grote principes, genezende planten, ziekten en hun remedies.
Includes index.
Bibliography: p. 267-[275]
Keywords: Materia medica, Vegetable -- China; Medicine, Chinese