Medizin in China : eine Ideengeschichte - Unschuld, Paul U., 1943- (München : Beck, 1980)
Een heel theoretisch boek over de geschiedenis van de klassieke Chinese gezondheidszorg. Gelukkig helpt een uitgebreide index je goed op pad in dit uitgebreide werk.
Literaturverz. S. [308] - 314
Keywords: Medicine -- China -- History; Medicine, Chinese Traditional -- History; Pharmaceutical Preparations -- History; Pharmacopoeias -- History; Pharmacy -- History