Medicine in China : a history of ideas - Unschuld, Paul U., 1943- (Berkeley (Calif.) : University of California Press, 1985)
Een puur theoretisch werk dat wel heel gedetailleerd die Chinese gezondheidsleer uit de doeken doet. Een uitgebreide index maakt het gebruik van dit werk alvast makkelijker.
Includes index.
Bibliography: p. 391-404.
Keywords: History of medicine -- China; Medicine, Chinese -- Philosophy; Medicine, Oriental traditional -- History -- China