Window on Taiwan - De Fraeye, Mark, 1949- (Antwerp : Pandora, 1999)
Auteur, antropoloog en fotograaf Mark De Fraeye laat ons op een mooie manier kennis maken met Taiwan in al zijn facetten: kaarten, natuur en landschap, geschiedenis, traditionele religie, cultuur en economie worden o.a. via prachtige foto's voorgesteld aan de lezer(es).