Indonesia : the island state - De Fraeye, Mark, 1949-; Ter Keurs, Pieter, 1956- (Antwerp : Pandora, 1999)
Een mooi uitgegeven boek dat ons uitgebreid kennis laat maken met de geschiedenis en de cultuur van Indonesië.