Oriental medicine : an illustrated guide to the Asian arts of healing - Aris, Anthony, 1946-2015; De Fraeye, Mark, 1949-; Meyer, Fernand; Van Alphen, Jan, 1900-1969 (London : Serindia publications, 1995)
In dit mooi geïllustreerde en lijvige werk worden de Indiase, Tibetaanse en Chinese gezondheidsleer grondig uit de doeken gedaan.