Sleep in art - Pötzsch, Regine; Salzarulo, Piero; Schulz, Hartmut; Tobler, Irene (Basel : Editiones Roche, 1994)
De slaap is en blijft een boeiend onderwerp: in dit werk wordt de plaats van de slaap binnen de kunst belicht. Alle kunstvormen komen aan de beurt: tekeningen, schilderijen, beeldhouwwerken, ...