Rumpu ja kamera - Kokkonen, Jüri, 1954-; Vuorenmaa, Tuomo-Juhani; Gallen-Kallelan Museo (Helsinki : Musta taide, 1997)
Mooi fotoboek waarin fotografen hun eigen interpretatie geven van sjamanisme en Europees volksgeloof.